Annons

Annons

Annons

krönikaBilsport

Jonas Stentäpp
Välkomna – det här är Folkracepuls

Du befinner dig just nu på Folkracepuls - Sveriges enda renodlade sajt och app med folkrace.

Vi startade den 1 februari, och har hittills hunnit med att rapportera från de tävlingar som blivit av, och även de som blivit inställda. Samt lite till.

Men så klart kommer vi att kunna göra ännu mer när säsongen drar igång på riktigt. Livesändningar, reportage, intervjuer, koll på bud, uppsnack, nyheter och allt däremellan.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Välkomna till Folkracepuls. Klicka dig gärna runt och kolla in nya sajten, så lovar vi att jobba stenhårt för att ge dig sjukt mycket folkrace i olika former från och med den riktiga premiären den 1 februari.

Annons

Ja. Folkracepuls finns både som sajt/hemsida och som app. Så ladda gärna hem appen till din telefon. Finns där appar finns.

Vår tanke och ambition är att du ska få nåt nytt från folkracevärlden varje dag. Minst en artikel/nyhet/reportage/sändning. Helst flera.

Vi har bara börjat.

Och redan nu finns ett maffigt arkivmaterial med varenda livesändning vi hittat från 2014. Under menyn "Live & repriser" hittar du, indelat på årtal, alla gamla sändningar.

Annons

Annons

Så klicka dig gärna runt och kolla in de olika avdelningarna. Under menyn "Mer" hittar du exempelvis en lång lista på alla klubbar vi hittills har lagt in. Där kan man klicka på respektive klubb för att hitta allt vi gjort och kommer att göra som berör just din klubb.

Under "Bud" kommer vi förhoppningsvis att kunna stilla lite nyfikenhet genom att ha koll på budsiffror, budamagneter och annat intressant från våra tävlingar runt om i landet. Redan nu har vår budnörd Simon Arvidsson lagt vantarna på budlistan från årets första tävlingar, så kolla in den om du delar samma intresse som Simon.

Och så vidare, och så vidare.

Vi tror och hoppas att Folkracepuls kommer att bli stället att hänga på om man gillar världens roligaste sport.

Vi kommer jobba hårt för att du ska vilja det.

Välkomna!

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan